"ÇOCUĞUM İÇİN OKUYORUM GELİŞİYORUM"

23-02-2024Ebeveyn Okulu  Çocuğum İçin Okuyorum Gelişiyorum Okumak; kişisel gelişime katkı sağlar, psikolojik ve zihinsel iyi oluş hali sağlar, düşünce yapısını ve hayal dünyasını geliştirir, iletişim yeteneklerini geliştirir, özgüveni ve sözcük dağarcığını artırır, ömrü uzatır, yaratıcı kararlar almamızı sağlar. Okul rehberlik servisi olarak kitap okumanın çocuklar ve velilerin gelişimine katkı sağlaması amacıyla çocuğum için okuyorum gelişiyorum projesini başlatıyoruz. Amacımız çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını rol model olarak bizden ve sizden gözlemleyerek kazanmalarını sağlamak. Her ay bir kitap belirleyeceğiz. Kitapların içeriği aile çocuk ilişkisi üzerine olacak şekilde seçtik. Kitabımızı bir ay içerisinde okuduktan sonra belirlediğimiz bir gün sizlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Daha faydalı nasıl olabilirizin cevabını birlikte bulacağız. Birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Katılımınızı önemsiyor ve bekliyoruz. Katılım için sınıf rehber öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 11:46 - Görüntülenme: 40