Şbt

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİNDE  ESERLERİNİN BULUNDUĞU 6 ŞUBAT DEPREM KONULU İLÇE SERGİSİNE  8. SINIFLARIMIZ İÇİN GEZİ DÜZENLENDİ.

Şbt

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ AYŞE KOÇ'A VE SERGİDE ÇALIŞMALARI BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

BİRİNCİ DÖNEMİN SONA ERMESİYLE BİRLİKTE DÖNEM SONU KARNELERİ DAĞITILDI

Şbt

7.SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.  SINIFINI TEMSİL EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ ŞEYDA TORUN'UN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU "TABU ETKİNLİĞİ" İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA  OKUL FUTBOL TURNUVASI YAPILDI. TURNUVADA BAŞARILI OLAN SINIFLARIMIZI TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA 3. VE 4. DERSLERDE OKUMA SAATİ YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP OKUMANIN ÖNEMİ HEP BERABER OKUMA SAATLERİ YAPARAK AŞILANMAYA ÇALIŞILDI.

Ock

OKUL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ TARAFINDAN VELİLERE YÖNELİK EBA KULLANMANIN ÖNEMİ VE EBA TANITIM SEMİNERİ VERİLDİ.

Ock

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ ASLI GÜNDOĞAR TARAFINDAN OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ VE ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNİN GELİŞİM DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİCİ SEMİNER VERİLDİ. KATILIMLARINDAN DOLAYI VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS MOTİVASYONUNU ARTIRMAK AMACI İLE HEDEFLEDİKLERİ LİSELERDEN BİRİ OLAN AFŞİN FEN LİSESİNE GEZİ DÜZENLENDİ.FEN LİSESİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİ EŞLİĞİNDE OKUL TANITIMI YAPILDI.OKULULMUZDAN MEZUN OLUP AFŞİN FEN LİSESİNDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ DE SINAVA HAZIRLIK SÜREÇLERİNDEN VE OKUL KOŞULLARINDAN BAHSETTİLER. AFŞİN FEN LİSESİ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKÜR EDERİZ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilçemizin düzenlediği “En İyi Cümle” yarışmasına okulumuzdan üç öğrencimiz katıldı. Katılan öğrencilerimiz 7/B şubesinden Hasan Talşık, 6/A şubesinden Fatma Ecrin ve 6/ B şubesinden Ebrar Gök. Öğrencilerimiz arasında 6/B şubesinden Ebrar Gök’ün cümlesi okul içerisinde oy birliği ile birinci seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Katılan diğer öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ders saatleri dışında sekizinci sınıflar için etüt çalışmaları devam ediyor.

Öğretmenlerimizin gayretleriyle 8. Sınıf öğrencileri için her güne bir ders olmak üzere  etüt saatleri planlanmıştır

pazartesi matematik

Salı Türkçe

çarşamba fen bilimleri

perşembe İngilizce

cuma inkılap tarihi etütleri yapılmaktadır.

Bu etüt çalışmalarında Konu anlatımları, soru çözümleri, tarama testleri ve  kazanım değerlendirme testleri ile öğrencilerimizi sınava en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz

Ara

Okul Rehber Öğretmeni Aslı GÜNDOĞAR:Başarıyı bir pasta gibi düşünecek olursak bu pastanın her bir dilimi başarıya katkıda bulunmaktadır. Aile,öğretmen, öğrenme ortamı ve kaynakları, arkadaşlar, çocuğun potansiyeli ve performansı, motivasyon pastanın önemli dilmleridir.

Ancak bu dağılımda en büyük dilim ailenindir.Aileler olarak çocuklarımıza rol model olmalıyız. Çocuklar duyduklarını değil gördüklerini uygular.dedi

Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nergiz ÖZDİNÇ  EBA kullanımının öneminden ve EBA'nın çocuklarımız için eğitimde fırsat eşitliği sağlayan bir platform olduğunndan bahsetti.

Kas

Öğrencilerimizin genel durumunun görüşülmesi, eğitim öğretim adına yapılacak iş ve işlemlerin konuşulması ve Okul Aile Birliği seçiminin yapılacağı veli toplantısı yapıldı.