Kas

Bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, nice senelere sağlık huzur, mutluluk ve öğrencilerimizle birlikte ulaşmayı diliyoruz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete irtihalinin 85. yılında düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Kas

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Okul Sporları faaliyetlerinde Çobanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu ve Bakraç Şehit İlhan Karakaya Ortaokulu'nu 3-0 yenerek galibiyetle başladı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz!" dediği o kutlu günün üzerinden tam 1 asrın geçtiği, 100 yılın birikimiyle zaferden zafere koşulan o mukaddes yolculukta mutlak hedeflerin zihinlerde tazelendiği gün bugün...

29 Ekim 1923'te başlayıp 29 Ekim 2023'e uzanan koca bir tarihin dönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın tam 100. Yıl Dönümünde; coşku, sevinç, özlem ve tarifi zor daha birçok duygu seli tüm benliklerde yerini aldı.

Kas

OKULUMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA MUSTAFA KEMAL İLKOKULU BİNASINDA BAŞLAMIŞTIR. SABAH SAAT 08.00 DERS BAŞLANGIÇ SAATİDİR. BİTİŞ İSE 12.30'DUR.