Nis

5. Sınıflarımızla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde caminin bölümlerini öğrendik.

Mimarimizde Dinin İzleri ünitesinde Caminin Bölümleri konusunu mahallemizdeki Hz. Ebu Bekir Camiinde öğrendik.

Cami Müezzini  öğrencilerimize  caminin bölümleri hakkında bilgi verdi.

Nis

7-A ve 7- C sınıfı  LGS'ye yönelik çalışmalar kapsamında cuma günleri öğleden sonra matematik etütü yapılmaktadır.Öğretmenimiz Elif Karadeniz'e teşekkür eder öğrencilerimize başarıla dileriz

Nis

7/B Sınıfı matematik etütümüz hafta içi perşembe günleri öğleden sonra öğretmenimiz Rüveyda Gedik rehberliğinde yapılıyor. Öğretmenimize gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz

Mrt

Büyük zaferimizin 109. yılında tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİMİZ SUNA SARIKURT'A VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Meltem Türkcephe  6. sınıf öğrencilerimizi bursluluk sınavına hazırlıyor.

Pazar günleri etüt çalışmaları yapan öğretmenimize teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Okul rehberlik servisi olarak kitap okumanın çocuklar ve velilerin gelişimine katkı sağlaması amacıyla çocuğum için okuyorum gelişiyorum adıyla başlattığımız projenin  ilk buluşmasını gerçekleştirdik.

Kitabımızı bir ay içerisinde okuduktan sonra yeniden  bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Daha faydalı nasıl olabilirizin cevabını birlikte bulacağız.  Okul Rehber Öğretmenimiz Aslı GÜNDOĞAR'a ve  katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Bu sonuçlarla okulumuz  Hayati Vasfi Taşyürek Ortaokulu, Kızlar klasmanında İl Üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Serhat Korkutan'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Ezgi YANTIR ve öğrencilerimizin Newton Çarkı Etkinliği . Beyaz renk tüm renklerin birleşimidir.Newton yaptığı Newton Çarkıyla beyazın tüm renklerin birleşimi olduğunu kanıtlamıştır.

Şbt

Okul sayesinde öğrenciler sosyalleşir, yardımlaşmayı, dayanışmayı öğrenir. Birçok konuda öğretim faaliyetleri gerçekleşirken, aynı zamanda eğitim de alır. Öğretmenler ve arkadaşlar sayesinde büyük bir aile olmanın getirdiklerini yaşar. Toplu ortamda yaşamanın gerekliliklerini öğrenir. Bu bağlamda öğrencilerimizle birlikte yemek organizasyonu yapılmıştır.

Şbt

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİNDE  ESERLERİNİN BULUNDUĞU 6 ŞUBAT DEPREM KONULU İLÇE SERGİSİNE  8. SINIFLARIMIZ İÇİN GEZİ DÜZENLENDİ.

Şbt

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ AYŞE KOÇ'A VE SERGİDE ÇALIŞMALARI BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.